It is the mind that wins or loses.

When you have no choice, mobilize the spirit of courage.

Wednesday, December 06, 2006

bitch, beach & cucumber water

Treeneri puhul, kes sulle kasulikke nõuandeid pakub, millest sa reaalset kasu saad, võib jääda paljutki arusaamatuks.
Ühel juhul võib olla tegemist perssekukkunud sportlasega, kes ise ei-julge-ei-saa-ei-taha-häbeneb. Kuid ta on spordi kohta palju lugenud ja teab sind kategoriseerida ning suunata. Vahel on tulemused jahmatavalt võimsad.
Teisel juhul võib olla tegemist endise või praeguse sportlasega, kes ise ka teab ja tunnetab, millest ta räägib.
Üks neist juhustest on mu arvates pisut meeldivam.
Muidugi, kui just olümpiale ei taha minna, siis piisab ka ise treenimisest. Tervisesport, tuttaval rajal, tuleb juba tuttav tunne.
Võibolla, kuigi teie mõistus seda enam võibolla mõista ei suuda, on ka muid alasid, mida endine hoolealune oskab. Kuid et pääseda just sinna, kuhu vaja, võib ta teha näo, et ta ei oska seda enam.
Viimases hädas, kui hakkate treenerile juba liiga intensiivseks muutuma, võib treener teid saata juba proovile, kohalikele võistlustele. Mõni treener aga soovitab samasugust treenerikohta nagu tal endal, et saaksite rohkem oravarattas joosta ja kossulaudasid vahetada ja staadioni lumest puhastada.

PS Offtopic : Ei ole olemas kenasid naisi, kes on intelligentsilt triviaalsed ja üritavad iga hinna eest karmid olla, kuigi muidu on coolid. On lihtsalt vähe viina. Sport ja viin, need ei käi kokku. Muidu poleks see ju mingi offtopic.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home